Twelve connect - verbonden

Historie

Twelve Connect staat voor stabiel en betrouwbaar internet op locatie en is opgericht in 2019. Twelve Connect is een onderdeel van Twelve: dé specialist op het gebied van betaaloplossingen voor Sportclubs, Horeca, Stadions en Evenementen.

De afgelopen jaren hebben wij de stap gemaakt om onze eigen betaaloplossingen te voorzien van onze eigen internetverbinding. Vanaf nu gaan we verder om elk evenement, beurs, congres, tijdelijk project en moeilijk bereikbare locatie van internet te voorzien.

Ervaring

Wij hebben inmiddels met Twelve al 11 jaar ervaring in betaaloplossingen bij ruim 2.500 sportverenigingen, 500 horeca locaties, 15 stadions en op meer dan 200 evenementen. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, wij ontzorgen organisaties, stellen ons flexibel op en zijn 24/7 servicegericht!

Twelve connect - Always Stay Connected
Timen Kompagne

Timen Kompagne

Stagiair Technische Dienst

Het komende half jaar loop ik stage bij de technische dienst. Wij houden ons hier bezig met het klaarmaken en voorbereiden van alle benodigde apparaten voor jouw locatie.

Toan Mai

Toan Mai

R&D Engineer

Als R&D Engineer medewerker binnen TwelveConnect houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe internetoplossingen.

Willem van Kralingen

Willem van Kralingen

CIO

Sinds de oprichting van Twelve ben ik constant bezig geweest met mijn passie: innovatie. Operationeel ben ik binnen Twelve niet meer actief, maar houd ik mij bezig met nieuwe producten, diensten en partnerships. Hiervan is Twelve Connect een onderdeel.

Pieter de Jong

Pieter de Jong

CEO

Als eindverantwoordelijke houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van ons groeiende bedrijf, dit zorgt voor diversiteit en veel uitdagingen. Met ons groeiende team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key.

Jeffrey Rijdes

Jeffrey Rijdes

Medewerker Stadions

Binnen het team van Twelve ben ik verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden in de stadions. Wij zorgen ervoor dat personeel en bezoekers van het stadion zonder problemen kunnen afrekenen.

Flip van Rooijen

Flip van Rooijen

Manager Stadions

Als Operationeel Manager bij Twelve denk ik graag mee over hoe wij ons systeem kunnen inzetten bij jouw stadion. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

Wouter de Haas

Wouter de Haas

Account Manager

Als enthousiast eventfanaat ben ik onderdeel van Twelve haar salesteam. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om altijd en overal connect moet zijn. Heb je vragen? Neem contact op.

Twelve connect - verbonden

Wij zijn graag samen connected!

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking zodat wij de perfecte oplossing voor jou kunnen bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.